Digitalizarea afacerii tale

[BLOG] Sablon Imagine reprezentativa

Astăzi, afacerea ta are nevoie de o prezență online mai mult ca oricând. Internetul e primul loc pe care oamenii îl accesează pentru dileme, noutăți și produse potrivite nevoilor proprii.

Google înregistrează peste 40.000 de căutări pe secundă, deci e clar că industria și potențialii clienți s-au mutat în mediul virtual. 

Acest articol îți va expune principalele motive pentru care digitalizarea e drumul cert spre succesul afacerii tale. 

 

  1. Deschis nonstop

  Un prim pas pentru dezvoltarea business-ului tău e crearea site-ului. 

  Website-ul e catalogul produselor și ofertelor tale, la care oamenii au acum acces nelimitat. Prezentarea digitala a brandului e net superioară oricărei campanii de publicitate fizice (ex. Flyere). De ce? Pai.. Spre deosebire de magazinele tradiționale, magazinul tău virtual este deschis în permanență și va putea vinde nonstop fără ca tu să miști un deget.

   

  2. Legitimitate

  Website-ul tau validează expertiza și calitatea produselor, 82% dintre consumatori raportând nevoia de incredere în brandul de la care cumpără. Deci credibilitatea sporește audiența.

  De ce? Pentru că website-ul implică atât propria poveste cu care oamenii se asociază, cât și sisteme de interacțiune cu aceștia. 

   

  3.Vizibilitate

  Digitalizarea implică practici de marketing (SEO) utile și adecvate, ce au rolul de crește audiența gratuit. Așadar, serviciile tale vor fi optimizate corespunzator, astfel încât motoarele de căutare să le considere suficient de relevante pentru a le recomanda publicului țintă.

  După cum spuneam, toată industria e prezentă în mediul virtual acum – e mai simplu și salveaza timp!

  Un utilizator obișnuit caută rapid ce are nevoie și la fel de rapid poate găsi în altă parte. În ciuda costurilor inițiale pentru optimizarea conținutului tău, veniturile vor crește exponențial pe termen lung.

  Crearea unui site te va salva de costurile suplimentare sau chiar falimentul la care te predispune o pandemie și/sau inflație, spre exemplu. 

  Datorită tehnologiei, provocările neprevazute și incertitudinea au mai puțin impact asupra productivității. Conform unui studiu din 2023, COVID-19 și-a lăsat amprenta pe industrie prin înregistrări de creștere a productivității business-urilor online și amplificarea inegalității între afaceri online și offline.

   

  Relații mai bune cu clienții

  Prin crearea și consolidarea prezenței tale digitale, consumatorii vor avea șansa de a se atașa de brandul tău deoarece pot ajunge mai ușor la tine sisteme CRM (Customer Relationship Management).

  Un alt motiv pentru care digitalizarea e un prerechizit al succesului se datorează extinderii afacerii tale la nivel global. Produsele tale au șansa acum de a se adresa lumii întregi, pășind în afara cercului local de potențiali clienți. Prin urmare, afacerea ta nu a avut niciodăă mai multe direcții pentru dezvoltare și oportunități. Nu rata ocazia și hai să discutăm!

  Ai întrebări?

  Hai să discutăm despre
  AFACEREA TA!