fbpx

Afacerea ta are nevoie de un site web. Top 10 Motive.

In 2020, multi oameni cred ca nu este necesar sa ai un website. Acest lucru nu poate fi mai fals. Traim intr-o era digitala, iar schimbarile din ultima perioada ne-au fortat sa ne mutam activitatea in mediul online.

In acest articol vom descrie care sunt cele mai importante 10 motive pentru care afacerea ta are nevoie de un site web.

  1. Disponibilitate 24/7/365

Spre deosebire de magazinele fizice, magazinul tau virtual este accesibil nonstop potentialilor clienti. Acest lucru asigura ca tu sa poti vinde in continuare, chiar daca dormi sau esti in vacanta.

  1. Adauga credibilitate

Asemenea unei carti de vizita pentru o persoana fizica, website-ul adauga credibilitate pe internet. Studiile au aratat ca aproximativ 63% dintre oameni nu ar lua legatura cu o afacere ce nu are in proprietate un site. Se pare ca poti omite un numar important de potentiali clienti.

  1. Cresterea vizibilitatii

Spre deosebire de mijloacele traditionale de promovare: radio/tv, un website este cu mult mai accesibil. Chiar daca la inceput ai senzatia ca platesti mai mult, gandeste-te ca este un pret pe care il vei plati o singura data, iar site-ul tau va fi online mult timp de acum incolo.

  1. Creste-ti vanzarile

Cu o strategie de marketing bine planificata si cu un mesaj potrivit ajuns la potentialii clienti, un site poate fi o unealta mai puternica decat un intreg departament de vanzari. Site-ul iti ofera numeroase beneficii: ii poti raspunde potentialului client la intrebarile acestuia prin articolele dedicate sau oferind detalii suplimentare in cadrul produselor.

Ai nevoie de un site?

Ofermim reduceri personalizate pentru toate serviciile noastre in contextul pandemiei de COVID-19.

Afla mai mult
  1. Extinde-ti audienta

O locatie fizica te limiteaza la clientii din imprejurimi, neavand acces la clienti din alte zone ale tarii, interesati de produsele tale. Un website iti asigura comunicarea cu clienti la nivel national sau chiar international.

  1. Concurenta ta este deja online

In era digitala, competitorii tai deja au un site web pentru afacerea lor. In cazul in care tu nu ai un site, concurenta ta va avea, cu siguranta, acces la un numar mult mai mare de clienti carora se adreseaza. Cu aceasta premisa, este in interesul tau sa iei atitudine pentru a lua contact cu acea majoritate de clienti.

  1. Pune-ti produsele in valoare

Asemenea unei brosuri in care publici catalogul produselor tale, site-ul web constituie catalogul virtual, detaliat si usor de accesat al produselor tale.

  1. Imbunatateste productivitatea

Odata ce un potential client se afla pe site-ul tau ce va include detaliile produselor, vei reduce foarte mult timpul petrecut la telefon explicand detalii. Pe deasupra, oamenii cauta deja online produsele tale, astfel vei scuti mult timp pretios, care este cea mai importanta resursa.

  1. Comunicare sporita

Un motiv cheie pentru a detine un site este comunicarea mai buna. Poti actualiza produsele extrem de simplu, iar odata ce faci acest pas, poti chiar trimite notificari pe telefonul clientilor tai pentru a-i informa.  De asemenea, poti interactiona live cu potentialii clienti odata ce intra pe site-ul tau, prin intermediul unui chat live.

  1. Analizeaza rezultatele

Odata ce potentialii clienti ajung pe site-ul tau, poti vizualiza comportamentul acestora, care au fost produsele lor favorite si ce numar de persoane ti-au trecut “pragul” magazinului virtual. In acest mod vei sti care sunt produsele care prezinta un interes mai ridicat, pentru a le promova corespunzator.

Cere o oferta personalizata

Daca ai mai multe intrebari pentru noi sau doresti un pachet personalizat pentru afacerea ta, nu ezita sa ne contactezi pe contact@zamolxis.org sau la numarul de telefon: 0754 806 135

Contact