Testimoniale

Alexandru Bajenaru

Managing Director, Balcorom Group
Alexandru Bajenaru

 

Proiectul este încă în desfășurare, dar Zamolxis Solutions a livrat deja o versiune beta funcțională a aplicației. Echipa lucrează eficient, livrând munca de calitate înainte de termen. Ne-au impresionat și prin capacitatea lor de a oferi soluții personalizate care se aliniază cu nevoile specifice ale clientului.

Un aspect remarcabil este eficiența echipei Zamolxis Solutions. Aceștia au reușit să respecte termenele stabilite, oferindu-ne rezultate de calitate superioară într-un timp record. Această abordare proactivă și dedicată ne-a oferit încredere în capacitatea lor de a gestiona proiectul cu succes.

În plus, ceea ce ne-a impresionat cu adevărat a fost abilitatea lor de a dezvolta soluții personalizate, perfect adaptate la cerințele noastre specifice. Echipa a demonstrat o înțelegere profundă a nevoilor noastre și a venit cu idei inovatoare care au adăugat valoare proiectului nostru. Suntem încântați de colaborarea cu Zamolxis Solutions și așteptăm cu nerăbdare finalizarea proiectului, având încrederea că rezultatul final va depăși așteptările noastre.

În decursul colaborării  noastre cu Zamolxis Solutions pentru dezvoltarea de software dedicat domeniului transportului și logisticii, am reușit să atingem obiectivul principal de optimizare a costurilor.  Profesionalismul lor se reflectă în livrarea la timp a tuturor sarcinilor și în capacitatea lor remarcabilă de a răspunde prompt și eficient la nevoile noastre. 

Suntem extrem de mulțumiți de munca echipei Zamolxis, care nu doar că îndeplinește, dar și depășește așteptările noastre.

Soluțiile oferite sunt nu doar rapide, ci și de o calitate excepțională, contribuind decisiv la succesul colaborării noastre. Recomandăm cu încredere Zamolxis Solutions pentru oricine caută un partener de încredere și dedicat în domeniul dezvoltării software. 

George Neața

Business Development Manager, Eltra Logis.
George Neață

Eltralogis este o companie care se ocupă cu servicii ca: cross dock, depozitare, manipulare, logistică și transport și furnizează semiremorci și echipamente de semiremorci.

Victor-Alexandru Truica

Founding Member & Director,
Victor-Alexandru Truica

CYSCOE este o organizație de tip triplu-helix care reunește instituții publice, academice și societăți comerciale din sectorul privat pentru a stimula inovația și a crește impactul României pe scena globală a securității cibernetice.

Am fost foarte mulțumit de munca echipei Zamolxis Solutions, care a primit feedback pozitiv din partea utilizatorilor noștri. Echipa Zamolxis a demonstrat o punctualitate exemplară, fiind mereu la timp cu livrarea sarcinilor. 

Comunicarea a fost excelentă pe tot parcursul proiectului, iar adaptabilitatea lor la nevoile noastre a fost remarcabilă. Am fost impresionat de onestitatea și promptitudinea echipei, calități care au contribuit semnificativ la succesul proiectului.

În concluzie, experiența noastră cu Zamolxis Solutions a fost extrem de pozitivă și îi recomandăm cu încredere oricui caută un partener de încredere și profesionist în dezvoltarea de software.

Ai întrebări?

Hai să discutăm despre
AFACEREA TA!

Oameni din toată lumea încă nu știu că produsul tău e exact ce au nevoie. Nu rata ocazia de a-i găsi!

Ai întrebări?

Hai să discutăm despre
AFACEREA TA!