Securitate cibernetică

De la an la an, numărul atacurilor cresc și odată cu ele - crește și nevoia de măsuri serioase de prevenire și combatere.

Se preconziează că infracțiunile cibernetice vor fi de până la 5 ori mai profitabile decât crimele din toată țara combinate.

Securitate cibernetică

Atacurile ransomware au loc la fiecare 10 secunde

71% de organizații mondiale au fost supuse atacurilor de tip ransomware în 2023

01

Securitatea aplicațiilor web/securitatea rețelelor/testări de penetrare a datelor de pe telefon

02

Security Engineering Mission - poriectăm, dezvoltăm și implementăm sisteme de securitate pentru protecție activă.

03

Revizuirea codului securizat - identificăm vulnerabilități în codul sursă al aplicațiilor / sistemelor software.

04

Audit de securitate - te ajutăm și cu o inspecție regulată și o evaluare a tuturor măsurilor deja utilizate.

05

Audit tehnic - suntem aici și pentru o testare exclusivă a componentelor tehnice, precum infrastructura, codul sursă etc.

06

Conștientizare și formarea personalului în domeniul securității - tocmai pentru a spori siguranța prin măsuri interne și active.

Securitate cibernetică

Din ce în ce mai multe activități se petrec în mediul online – de la simple comunicații, până la cumpărături, facturi, job etc.

Drept urmare, atacurile cibernetice sunt din ce în ce mai răspândite de la o zi la alta, iar cazurile afectate reprezintă atât guvernul, cât și multinaționale, companii mici sau mijlocii – și chiar spitale (vezi cazul României – 12 februarie).

Deci întrebarea nu mai e „dacă” compania ta e o țintă, ci când va fi supusă unui atac costisitor pentru timpul și banii tăi.

Din acest motiv, suntem aici pentru tine. Oferim servicii de securitate a paginilor web/rețelelor/mobile pentest – pentru detectarea, prevenirea și combaterea oricărei activități suspecte ale site-ului, atacurilor de pe Internet și mobil.

Venim și cu soluții de Security Engineering Mission, în care construim sisteme complete de protecție și le adaptăm pe cele existente.

Experții noștri vor revizui codul sursă prin care stabilesc statusul vulnerabilităților aplicației.

Nu ești singur. Vom urmări cu atenție starea sistemelor prin servicii de audit de securitate & tehnic și vom proiecta măsurile necesare situației.

Totodată, îți recomandăm și un personal conștient de aceste riscuri și educat pentru astfel de situații. Ne poți contacta oricând pentru mai multe detalii.

Suntem aici să analizăm împreuna business-ul tău și publicul țintă la care va ajunge, propunând cele mai bune soluții!

Ai întrebări?

Hai să discutăm despre
AFACEREA TA!