TERMENI SI CONDITII

Termeni si condiții generale de utilizare a site-ului Zamolx.ro

Informatii despre site

S.C. Zamolxis Solutions S.R.L. detine brand-ul Zamolxis Services cu drepturi de autor depline și este mai jos denumita și Zamolx.ro.

Brand-ul Zamolx.ro este protejat de legislația în vigoare la nivel european, orice utilizare sau menționare a brandului înregistrat se supune termenilor și condițiilor din prezenta.

Site-ul web Zamolx.ro este proprietatea numita pe parcursul acestor termeni si conditii Zamolx.ro.

Adrese de contact: Bd. Iuliu Maniu 7

Tel: +40 771 576 774

email: [email protected]

Zamolx.ro este un site de prezentare pentru oferta digitala prezentata de catre S. C. Zamolxis Solutions S.R.L.

Proprietatea Intelectuala

Continutul si design-ul Zamolx.ro, inclusiv design-ul și experiența de utilizare a acestuia precum și bazele de date accesibile prin intermediul sau, sunt proprietatea Zamolx.ro si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. Textele postate de catre utilizatori la „Adauggare comentariu” devin proprietatea Zamolx.ro din momentul postarii. In cazul informatiilor si continutului postat de utilizatori inregistrati sau terte parti ori parteneri pe site-ul Zamolx.ro, dreptul de autor si responsaabilitatea asupra acestora apartin in totalitate celor care au publicat acea informatie. In cazul continutului preluat de la parteneri pe baza acordurilor incheiate, acestea sunt identficate prin mentionarea numelui partenerului langa textul sau imaginea respectiva.

Anumite sectiuni din cadrul porrtalului contin informatii puse la dispozitie de catre utilizatorii Zamolx.ro printr-o licenta gratuita, neexclusiva si nelimitata in timp si spatiu. Licenta mentionata anterior include si dreptul Zamolx.ro de a sublicentia cu titlu gratuit respectivul continut catre terte parti cu care are relatii contractuale. Drepturile de autor asupra operelor incarcate de utilizatori raman la acestia, Zamolx.ro actionind doar ca un gazduitor gratuit al informatiilor respectiive.

Puteti utiliza continutul Zamolx.ro doar pentru folosinta dvs. personala, iar actiunile descrisee mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Zamolx.ro:

  1. indepartarea insemnelor care identifica dreptul de autor al Zamolx.ro asupra continutului;
  2. modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea in orice mod sau forma, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra;
  3. reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei, daca scopul acestei activitati este unul comercial.

Este interzisa orice utilizare a continutului Zamolx.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutullui in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email [email protected]

In conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe site-ul Zamolx.ro incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un email la [email protected]

Utilizatorii Zamolx.ro inteleg faptul ca sunt responsabili de orice continut publicat de catre ei pe platforma oferita de Zamolx.ro , si ca sunt singurii care pot fi trasi la raspundere de autoritatile competente pentru incalcarea oricarui act normativ, indiferent ca vorbim de comentariile publicate, operele incarcate pe platforma Zamolx.ro sau orice alt tip continut.

Zamolxis Solutions SRL, in calitate de autor/proprietar/aadministrator al website-ului hackout.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara niciun fel de notificare prealabila. Datorita acestui fapt, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Drepturi de autor

Zamolxis Solutions SRL, denumit in continuare si Zamolxis, este autorul site-ului si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, s.a.m.d sunt proprietatea Zamolxis sau sunt licentiate de Zamolxis pentru a fi folosite.

Licente de utilizare

Zamolxis va acorda o licenta limitata pentru a accesa/vizita Site-ul, fara posibilitatea de a-l modifica in lipsa unui acord din partea Zamolxis . Aceasta licenta nu include:

  • revanzarea sau utilizarea in scopuri comerciale a informatiilor prezentate pe Site;
  • download-ul sau copierea informatiilor legate de conturi utilizator;
  • utilizarea tehnicilor tip data mining, robotilor sau tehnologiilor similare care permit extragerea si analiza datelor.

Continutul Site-ului, integral si/sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al Zamolxis.

Legislatie

Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Zamolxis In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul Zamolxis.