INTREBARI FRECVENTE

Desigur. Pachetele de servicii afisate pe site au rol consultativ. Puteti obtine gratuit un pachet adaptat proiectului dvs. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

Cu siguranta. Pentru clientii care doresc sa dezvolte un proiect mai cuprinzator sau mai multe proiecte, vom negocia pretul impreuna cu dvs.

Zamolxis Services presteaza servicii in numele firmei fondatoare. Toate operatiunile  noastre vor fi insotite de factura fiscala. Pentru mai multe detalii privind firma, puteti accesa pagina Termeni si Conditii.

Timpul de realizare depinde de marimea website-ului, complexitatea acestuia si nu in ultimul rand de termenul planificat de client pentru realizare. Spre exemplu realizarea unui site clasic de prezentare dureaza, cu aproximatie, 3-10 zile.

Desigur. Site-urile noastre dispun de un panou de administrare prin care vei putea sa-ti administrezi oricand informatiile: text, poze, bannere, clipuri video, etc. 

Cu toate acestea, daca aveti nevoie de modificari mai avansate in timp ne puteti solicita ajutorul prin intermediul Serviciilor One-Time.

SEO este un acronim pentru Search Engine Optimization. Pe scurt, acesta este ratingul pe care motoarele de cautare, cel mai adesea Google, il folosesc pentru a afisa site-ul dvs. Practic, este un proces de perfectionare al vizibilitatii afacerii dvs. in online. Un site cu un SEO mai bine optimizat, va aparea mai sus in rezultatele cautarii.

O alta metoda de a fi descoperit de catre persoane interesate de serviciile tale este evident print Social Media. Se poate observa foarte usor ca trendul in online este setat de catre aceste platforme. Vizibilitatea in acest mediu trebuie sa fie una dintre prioritatile afacerii tale. 

Serviciul de copywriting pentru realizarea textelor este inclus. Cu toate acestea, nimeni nu cunoaste mai bine detaliile despre firma dvs. decat detinatorul acesteia. De aceea, avem nevoie sa colaboram cu dvs. pentru a obtine informatii relevante despre serviciile pe care le prestati si pentru a fi relevanti in online.

Sigur ca da. Atasam fiecarui site un sistem de monitorizare prin care poti urmari traficul, paginile vizualizate de vizitatori, cuvintele cheie folosite (daca site-ul este accesat prin intermediul motoarelor de cautare), si multe alte informatii utile.

In cadrul serviciilor noastre, oferim si securizarea aferenta website-ului dvs. Zamolxis Services face parte din grupul Zamolxis care detine Hackout.ro – Portalul Atacurilor Cibernetice din Romania. Puteti fi siguri ca site-ul dvs. este pe maini sigure.

Inca mai ai întrebări?

Contacteaza-ne!